09 Листопада 2024
Фруктово-ягідний сидр алкогольний: рецепт

Напій матиме свіжий фруктовий смак із додатковими ягідними відтінками для більшої насиченості і приємного аромату. Даємо пораду, як зробити сидр з яблук в домашніх умовах і отримати придатний до споживання результат.
- Підготуйте 5 кг яблук та 1 кг ягід (малини, ожини або чорниці). Добре промийте фрукти та ягоди.
- Наріжте яблука, вичавте з них сік. Почавіть ягоди.
- Додайте дріжджі для сидру в отриманий сік і залиште бродити на 2-3 тижні. Температура бродіння — 16-20°C.
- Після бродіння фільтруйте сидр та залиште на витримку ще 2-4 тижні для посилення насиченості ягідного смаку.
Якщо фруктово-ягідний смак не вийшов таким, як ви бажали, спробуйте крафтовий сидр від виробника. У ньому добре збалансовані смак та аромат. Нагадуємо, що всі поради, як приготувати сидр самостійно, не гарантують отримання ідеального результату.
Поділитися
Купити натуральний яблучний сидр без цукру в Україні.
Оберіть свій улюблений смак серед нашої колекції. Кожен напій виготовлений з турботою про якість. Природні інгредієнти, традиційна рецептура і жодних штучних домішок.
Рекомендовані статті