09 Листопада 2024
Карамельний яблучний сидр: швидкий рецепт

Карамельний сидр буде мати солодкий, м’який смак із теплими нотами паленого цукру для особливої ніжності та глибини. Радимо, як зробити яблучний сидр алкогольний в домашніх умовах.
- Візьміть 8 кг яблук, подрібніть їх і вичавте сік.
- На слабкому вогні розтопіть 500 г цукру до стану карамелі. Не допускайте перегрівання, щоб уникнути гіркоти.
- Влийте карамель у яблучний сік та добре перемішайте.
- Додайте дріжджі та залиште суміш бродити 2-3 тижні при температурі 18-20°C.
- Перелийте сидр у пляшки та залиште витримувати на 4-6 тижнів.
Не сподобався цей сидр яблучний рецепт? Таке цілком може бути. Якщо карамельний смак вийшов занадто різким або недостатньо насиченим, краще замовляйте крафтовий сидр у виробника.
Поділитися
Купити натуральний яблучний сидр без цукру в Україні.
Оберіть свій улюблений смак серед нашої колекції. Кожен напій виготовлений з турботою про якість. Природні інгредієнти, традиційна рецептура і жодних штучних домішок.
Рекомендовані статті