Крафтовий сидр без цукру з Закарпаття: Як Monbar підкорює український ринок

Monbar крафтовий сидр Закарпаття

Повномасштабна війна в Україні змінила життя мільйонів. Але водночас вона показала: не можна сидіти, склавши руки. Треба діяти: в тому числі відновлювати економіку, створювати нове. Зміна національної свідомості більшості громадян породила попит на все національне: в тому числі традиційні страви, напої, одяг. Для Яни Матвійчук та її бізнес-партнерів це стало поштовхом. Monbar — це крафтовий виробник сидру, створений у найскладніші часи для країни. Команда вирішила зробити внесок в українську економіку, заснувавши бізнес, який приносить користь і людям, і країні.

Три сили, які стоять за Monbar

Monbar — це спільна справа трьох людей. Яна Матвійчук відповідає за фінанси та інвестиції, Федір Андрейцов має досвід у сільському господарстві та мережевих продажах, а Андрій Мелеш забезпечує найякіснішу сировину — яблука з власних садів у Закарпатті. Кожен з них привніс свою експертизу, що дозволило створити унікальний продукт на ринку України — натуральний сидр без цукру.

За словами Яни, ідея створення сидру виникла, коли з’явилось розуміння: треба залишатись в Україні, підтримувати економіку та створювати робочі місця. 

«Ми шукали проєкт, який підсилить Україну, і вирішили, що сидр — це продукт, який буде актуальним завжди», — ділиться підприємиця.

Сидр з серця Закарпаття

Сад Андрія Мелеша важко переоцінити: 700 тисяч яблуневих дерев забезпечують сировину найвищої якості для соків відомого бренду «Коник», а відтепер — і для  сидру Monbar. Вибір сортів яблук є важливим етапом виробництва. Андрій зі своєю командою залишає плоди на сонці якомога довше, щоб вони набрали більше соковитості. Завод з виробництва сидру знаходиться тут же: біля саду. Найкращі яблука одразу ж переробляють на сік, який потім заливають у великі діжки для бродіння.

«Ми обрали шлях натуральності. Наш сидр робиться без додавання цукру. І це був свідомий вибір: попри те, що такий процес складніший», — розповідає Яна.

За її словами, команда співзасновників та технолог спробували понад 200 рецептів, перш ніж знайшли ідеальний варіант, який нагадує традиційний австрійський сидр — з ніжними, маленькими бульбашками, які створюють ефект яблучного шампанського.

Блог компанії Monbar про яблучний сидр

Випробування та успіх

Ще одним важливим етапом на шляху до створення Monbar стала поїздка команди співзасновників до Австрії. Там вони не лише дегустували сидри місцевих фермерів, а й навчалися технологіям виробництва. Саме там команда знайшла австрійське обладнання, яке дозволяє створювати сидр з характерними маленькими бульбашками — тим самим роблячи продукт більш шляхетним та вишуканим.

«Ми були вражені тим, наскільки наші підходи та увагу до деталей оцінили австрійські виробники. Компанія, у якої ми замовили обладнання, пішла назустріч та створила ексклюзивний технологічний набір під наші вимоги. Все, щоб сидр був таким, як ми хотіли: натуральним, якісним і смачним», — згадує Яна.

Натхнення для українців

Попри всі виклики війни, Яна Матвійчук та її партнери впевнені: українська економіка потребує нових підприємців, які готові інвестувати у виробництво, створювати робочі місця та підтримувати країну. Monbar — це не лише про бізнес, це про внесок у майбутнє, про створення нових традицій та відродження старих.

«Ми залишаємося тут, в Україні. Наші родини тут, і ми будуємо наше майбутнє у цій державі. Ми маємо зробити щось значуще, і вже втілюємо наші плани», — підсумовує Яна Матвійчук.

 

Поділитися

Купити натуральний яблучний сидр без цукру в Україні.

Оберіть свій улюблений смак серед нашої колекції. Кожен напій виготовлений з турботою про якість. Природні інгредієнти, традиційна рецептура і жодних штучних домішок.

Сидр яблуко груша Monbar купити в Україні

Крафтовий закарпатський сидр напівсолодкий «яблуко-груша» купити в Україні

Відкрийте для себе сидр груша від Monbar — чудове поєднання смаків яблука та груші.

96 грн.

Сидр яблуко пляшка Monbar купити в Україні

Крафтовий закарпатський сидр напівсухий «яблуко» купити в Україні

Крафтовий закарпатський сидр яблучний брют — ідеальний вибір для цінителів класики. 

96 грн.

Купити сидр розе Monbar червоне яблуко

Крафтовий закарпатський сидр напівсухий «розе» купити в Україні

Сидр яблучний «Розе» — справжній витвір мистецтва від Monbar. Вам сподобається його цікавий смак. 

96 грн.

Купити сидр Monbar яблуко бузина пляшка

Крафтовий закарпатський сидр напівсухий «яблуко-бузина» купити в Україні

Сидр з бузини від Monbar — це поєднання яблучної свіжості та ніжного квіткового аромату.

96 грн.

Рекомендовані статті

Monbar крафтовий сидр Закарпаття

Крафтовий сидр без цукру з Закарпаття: Як Monbar підкорює український ринок

Повномасштабна війна в Україні змінила життя мільйонів. Але водночас вона показала: не можна сидіти, склавши руки. Треба діяти: в тому числі відновлювати…
Крафтовий сидр з Закарпаття

Історія сидру в Україні: від традицій до сучасних трендів

  Сидр — напій, який захоплює серця своєю свіжістю та природним смаком яблук. Він має давню історію. І хоча сидр традиційно асоціюється…
Закарпатський сидр

Закарпатський сидр: чому цей регіон ідеально підходить для вирощування яблук

  Закарпаття, зі своїм унікальним кліматом і багатою історією садівництва — один з найкращих регіонів України для вирощування яблук, які використовують для…

Цей сайт використовує файли cookie

Ми використовуємо файли cookie, щоб персоналізувати вміст і рекламу, надавати функції соціальних мереж і аналізувати наш трафік. Ми також надаємо інформацію про ваше використання нашого веб-сайту нашим партнерам із соціальних мереж, реклами та аналітики, які можуть поєднувати її з іншою інформацією, яку ви їм надали або зібрали під час використання вами їхніх послуг. Продовжуючи користуватися нашим сайтом, ви погоджуєтеся із використанням файлів cookie, а також приймаєте нашу Політику конфіденційності та Умови використання.

Добре, я розумію

Напишіть нам