Алкогольний яблучний сидр Monbar без цукру — натуральний смак
Відчуйте свіжість і автентичність нашого яблучного сидру, виготовленого з відбірних яблук за авторським рецептом.
Сидр — міжнародна назва алкогольного напою, виготовленого з соку яблук. Це окрема категорія напоїв з багатим різноманіттям рецептів та смаків. Існує багато методів виробництва сидру з яблук, і вони відрізняються залежно від регіону, національних та культурних традицій.
Основне, що об’єднує всі ці рецепти — це метод виробництва. Сидр яблучний роблять з соку шляхом ферментації. Так це робили ще римляни у 55 році до нашої ери. Так робили і європейці в середні віки. Особливо популярним став сидр яблучний, починаючи з 13 століття, адже пити його було безпечніше за воду. Виробники сидру того часу рекламували напій як засіб для травлення, профілактики інфекцій сечового міхура та подагри.
Йшли роки, а популярність смачного напою лише зменшувалась. У нові часи його відкрили для себе США. Яблучний сидр алкогольний був у штатах популярніший за будь-які інші напої. Це змінилося з впровадженням «сухого закону», тож зараз крафтові виробники займаються відродженням виробництва, і попит зростає.
В Україні теж робили сидр з яблук: особливо в регіонах Заходу України, які перебували під культурним впливом Австрійської імперії. Ми відродили цю рецептуру. Український сидр алкогольний — ніжний, з приємним свіжим смаком та дрібними бульбашками. Він дуже нагадує якісне яблучне ігристе вино.
Смачний сидр в Україні: 6 головних переваг
Наш сидр натхненний старовинним австрійським рецептом. Ця традиція передавалася через покоління, щоб стати основою для нового смаку. В ньому поєднуються традиційність та сучасні переваги.
Ми використовуємо виключно відбірні яблука, вирощені в саду Закарпаття. Сік з цих фруктів, дарує нашому сидру природну свіжість і багатий аромат, який неможливо переплутати з жодним іншим напоєм. Спробуйте!
Наш сидр не містить доданого цукру та штучних добавок. Це дозволяє вам насолоджуватися його чистим та природним смаком. Знайте, що кожен ковток натурального сидру — це справжня турбота про ваше задоволення.
Кожен етап виробництва сидру контролюємо вручну, що дозволяє досягти ідеальної гармонії між традиціями та сучасними технологіями. Це крафтове мистецтво, яке надає кожній партії неповторного характеру.
Наш сидр має природну легку газованість, яка підкреслює його освіжаючі нотки. Це робить його ідеальним вибором для тих, хто шукає збалансований, легкий напій для будь-якої пори року.
Ми не просто виробляємо сидр, ми підтримуємо місцеве українське фермерське господарство, яке вирощують яблука для нашого напою. Ми відновлюємо традиції Закарпаття, де сидр був дуже популярним напоєм.
Як робиться сидр натуральний? Все починаються з яблук. Далеко не всі підходять для смачного напою. Для виробництва вирощують спеціальні сорти з високим вмістом цукру та дубильних речовин. Саме вони забезпечують насичений аромат і складну структуру смаку. «Сидрові» яблука важко їсти: вони дуже терпкі.
Зібрані яблука надходять до млина, який перетворює їх на свіжий сік. Потужне обладнання подрібнює плоди у пюре, а потім допомагає вичавити з нього весь сік. Сік заливають у велику діжку для початку першого процесу бродіння. Продукт, який отримують — яблучне вино. Це ще не сидр!Це вино має достигати кілька місяців. Після до нього знову додають сік, дають побродити й розливають під тиском у пляшки. Жодних штучних домішок! Саме так забезпечуються природна шипучість та яскравий аромат і смак.
Зверніть увагу: саме так виробляють сидр без цукру: історичний, абсолютно натуральний і безпечний напій. Тобто у такого сидру склад простий: яблука та дріжджі. Наше виробництво виникло в результаті пристрасного пошуку автентичного продукту з максимально натуральними смаками та високою якістю. Ми взяли найкращі рецепти та створили місцевий крафтовий сидр з яблук.
Блог
Купити натуральний яблучний сидр без цукру в Україні.
Оберіть свій улюблений смак серед нашої колекції. Кожен напій виготовлений з турботою про якість. Природні інгредієнти, власна рецептура і жодних штучних домішок.